EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

miercuri, 18 ianuarie 2017

"Omleta" de fasole, ovaz si spanac cu sos de ciuperci - vegan



Ingrediente pt. 3 omlete:

1 cana fasole fiarta
1 cana frunze spanac
1 cana faina de ovaz
1 cana apa
1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
2 lingurite faina de tapioca
1 lingurita pudra iarba de grau sau orz verde
1 catel usturoi

Blend! Blend! Prajeste in tigaie si gata omleta! Acum umplutura...

2 cani ciuperci feliate si o ceapa tocata se calesc in tigaie. Se adauga lapte de ovaz, boia de ardei rosu, usturoi granulat, piper si 2 lingurite de faina de tapioca. Cand se leaga sosul e gata! serviti cu salata verde proaspata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu