EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

sâmbătă, 5 martie 2011

Tort raw de portocale cu psyllium


Ingrediente crusta:
1 cana mix de nuci si seminte (nuci braziliene, caju si seminte de floarea soarelui)
2 lg carob/cacao raw
1/2 cana stafide

Ingrediente crema:
4 portocale mari
5-6 lg tarate de psyllium
2 lg sirop artar/miere/agave/stevie

Ingrediente glazura:
1 lg miere
1 lg carob

Preparare:
Ingredientele crustei se robotizeaza si se preseaza intr-o forma de tort. Este bine sa tapetati forma cu fulgi de cocos sa fie mai usor de taiat si desprins.
Portocalele se curata de coaja si se blenduiesc cu mierea, apoi se adauga psyllium si se asteapta un pic sa se ingroasa.
Pentru glazura mierea se omogenizeaza bine cu carobul.
Peste crusta se intinde crema si peste ea glazura. Se da la rece. Se poate orna cu felii de portocala si kiwi sau alte fructe proaspete. Enjoy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu