EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

miercuri, 6 octombrie 2010

Targ dedicat Zilei Internationale Raw Vegan

Pe 10 octombrie 2010, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Amsterdam, Strada Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 13, Bucuresti se va desfasura Targul dedicat Zilei Internationale Raw Vegan. Pentru cei care circula cu mijloace de trasport in comun, e bine de stiut ca in fata hotelului se afla statia autobuzului 102. Sunt 3 statii de autobuz pana la metrou, statia Aparatorii Patriei (linie directa pana la Unirii, 5 statii). In partea opusa, tot cu 102, se poate ajunge la autobuzul 123 (sunt 3 statii) care merge catre Piata Unirii. Link la Google Maps, pentru a vedea harta de mai jos marita.

Acest eveniment se va desfasura in premiera in Romania, Targul Zilei Internationale Raw Vegan: “Romania Goes Raw”, concomitent cu alte targuri si intalniri din intreaga lume pe aceeasi tema. Organizatorii sunt Ligia Pop (www.ligiapop.com, coordonator national) raw vegan chef, autoarea primei carti de retete raw vegan din Romania, intitulata “Retete Vegane fara Foc”, impreuna cu Quark SRL, distribuitor autorizat de roboti de bucatarie de ultima generatie.

Targul va fi deschis pentru publicul larg, incepand cu ora 10:00 iar intrarea va fi gratis. Vom aveam intre 10-12 expozanti, care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse diverse. De la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, miere bio, legume si fructe bio, tavite cu vlastari, uleiuri aromatice, si pana la delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. Vor avea loc degustari de produse cat si demonstratii ale electrocasnicelor. Pentru expozantii care considera ca ar avea produse care se pot incadra la categoria Raw Vegan Food, mai avem disponibile inca 2 standuri de 4 m2.

Anul acesta cum era de asteptat, ne-am zbatut si cu ajutorul lui Mimi Walter, am intrat si noi in rand cu lumea internationala raw. Vedeti amanunte chiar aici. Suntem si noi trecuti in lista tarilor care organizeaza acest eveniment si speram ca intalniri gen “Potluck” sa fie tinute concomitent in toate orasele tarii de catre reprezentatii lor, si de la care vom primi poze pentru a fi postate la site-ul general, Romania Goes Raw.


 1. Ligia Pop – carti de bucate, Retete vegane fara foc
 2. Quark S.R.L. – Aparatura de ultima generatie folosita in bucataria zilnica
 3. Ligia Pop si Liliana Udrea – oferim mostre gratis de spaghete din dovlecei cu sos
 4. Laura Popescu – Sprouts, tavite
 5. Liliana Udrea – Cruditati si verdeturi crescute natural
 6. Bidumbrava – Cruditati si verdeturi bio
 7. Andreea Lazarescu – Superfoods si produse raw vegan ambalate
 8. Razvan Maciuca – Miere bio (ii recunoastem beneficiile si o acceptam)
 9. Cleopatra Coroaba – Detoxificarea
 10. Nicoleta Ajoitei – Aromatherapy
 11. Raul Rosu & Ana Ghica – Dulciuri raw vegan
 1. Angi Constantinescu (nu va putea ajunge insa va organiza la Arad)
 2. Ina Todoran (nu a anuntat nimic)
 3. Cristina Barascu (nu va putea ajunge)
 4. Cristina Petrica (nu va putea ajunge)
 5. Mihaela Gheorghita (nu va putea ajunge)
 6. Gabriel Carstea (nu va putea ajunge)

Tot de curand, ne-am ales si cu si un website care poarta numele Romaniei alaturi de numele general folosit si de celelate tari, si anume, Romania Goes Raw. La Facebook de asemenea exista un grup dedicat acestui eveniment si intregei comunitati Raw din Romania, unde va asteptam cu drag.

Vor exista liderii pe judete care se vor ocupa de acum inainte de coordonarea tuturor evenimentelor legate de hrana vie, iar pe viitor vor fi reprezentantii judetului respectiv la targuri si evenimente nationale. De asemenea, liderii vor fi oamenii de baza si de legatura, in cazul in care anumiti vorbitori sau organizatori de demonstratii raw isi vor manifesta dorinta sa viziteze respectivul judet. Liderii sunt provizoriu, urmand ca local sa alegeti persoana care sa va reprezinte.

De asemenea dorinta noastra ar fi sa avem evenimente simultane pe data de 10 octombrie in toate orasele tarii, de la care sa avem si poze care ulterior vor fi postate la RomaniaGoesRaw.com. Eu va voi trimite liste cu persoanele interesate de hrana vie din judetul dvs. urmand sa organizati daca puteti, o intalnire gen potluck sau bufet suedez, pentru a va cunoaste si mentine legatura in vederea unui viitor Club Raw. Daca exista persoane din alte orase care iubesc hrana vie si ne pot ajuta, ma pot anunta si ii pot face coordonatori provizorii pe judetul respectiv, si asta pana va veti intalnii cu toii si veti alege un lider perfect. Multumesc de ajutor!

 • Coordonator national: Ligia Pop, RomaniaGoesRaw.com
 • Bucuresti, Andreea Lazarescu (confirmat)
 • Judetul Arad, Angela Constantinescu (confirmat)
 • Judetul Timis, urmeaza
 • Judetul Maramures, Toni C. (confirmat)
 • Judetul Suceava, urmeaza
 • Judetul Cluj, Valentina Savu (confirmat)
 • Judetul Alba, urmeaza
 • Judetul Mures, Ina Todoran (neconfirmat)
 • Judetul Sibiu, urmeaza
 • Judetul Arges, Gabriel Cirstea (confirmat)
 • Judetul Brasov, Ramona Chivereanu (confirmat)
 • Judetul Iasi, Raluca (confirmat)
 • Judetul Constanta, Diana B., Ramona P. si Luana T. (confirmat)
 • Judetul Tulcea, urmeaza
 • Judetul Galati, Aura Sandu (confirmat)

Un comentariu:

 1. Salut,sunt din loc Tulcea si vreau si eu sa ma implic cumva in viata asta atat de VERDE! si frumoasa.Pe langa faptul ca am inceput sa adopt acest stil de viata ,simt nevoia sa fac mai mult!

  RăspundețiȘtergere