EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

miercuri, 21 iulie 2010

Coconut Cupcakes


Sa nu credeti ca mananc atatea dulciuri cate postez. Eu le fac si le gust normal! Dar mai mult le fac pentru musafiri sau prieteni nesectanti ai cruditarianismului, pentru ca sunt curiosi si vor sa incerce dulciuri si mancaruri crude. Eu incerc sa-mi mentin alimentatia la minimum minimorum: incerc sa mananc fructele si legumele crude asa cum mi le da mama natura (de exemplu la o masa mananc doar lubenita/pepene verde neamestecata cu altceva, sau la alta masa mananc doar castraveti de la mine din balcon :) fara sa-i prepar in vreun fel).
Sa revenim la prajiturelele cu cocos...

Ingrediente pt. 6 bucati (6-10 persoane):
Crusta:
1 cana seminte floarea soarelui hidratate
1/2 cana nuci hidratate
1 lg ulei de cocos bio
un pumn curmale hidratate
un praf de sare de Himalaya
1 lg boabe de cacao bio/1 lg pudra cacao cruda

Crema:
6 lg ulei de cocos bio
150 ml lapte de cocos bio
4-5 lg sirop agave bio
3 lg fulgi cocos
2 lg seminte de chia
1 lg zeama de lamaie

Preparare:
Crusta:
Se robotizeaza semintele si nucile adaugandu-se treptat curmalele si praful de sare. Se scoate compozitia intr-un bol si se adauga uleiul de cocos si se omogenizeaza cu mana :) Se tapeteaza 6 forme de briose cu crusta aceasta si se dau la frigider.
Crema:
Intr-un bol se amesteca toate ingredientele pt. crema si se lasa la temperatura camerei 20-30 minute (sa se umfle semintele de chia:). Apoi se umplu formele de briose cu aceasta crema si se dau la frigider pana se intaresc. Pofta buna!

4 comentarii: