EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

miercuri, 23 iunie 2010

CASTRAVETI UMPLUTI




Ingrediente:
castraveti cornishon
crema de "branza" cu marar
boia dulce si frunze de marar pt. decor

Preparare:
Daca vreti sa va impresionati musafirii (fie ei si non-raw-isti) puteti apela la magia decorarii mancarii... Castravetii se spala, se taie capetele, se taie in doua sau in trei parti, se scobeste interiorul (samburii) cu o lingurita mica dar nu de tot (mai lasati un pic de pulpa la un capat) si apoi se umplu cu crema de "branza" si se orneaza cu boia si frunze de marar.

7 comentarii:

  1. Foarte bine arata, cred ca sunt si foarte buni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ramona. Sunt chiar foarte buni!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. superbi!!!cred ca au fost si deliciosi!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da draga mea Iulia, i-am papat pe toti :)

    RăspundețiȘtergere
  5. yeami yeami :P o idee foarte buna! faini :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Interesant ! dar cu pulpa scobită din castraveţi, ce se poate face ? Mulţumesc ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pulpa scobita din castraveti se poate pune in salate, smoothie-uri sau sucuri de legume sau fructe :)

    RăspundețiȘtergere