EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

joi, 8 aprilie 2010

"CARTOFI PRAJITI"


"CARTOFI PRAJITI"

Ingrediente:

1 gulie
sare de mare
piper
boia dulce
1 lingurita fulgi drojdie

Preparare:

Gulia se decojeste si se taie ca si cartofii pt prajit. Se pun mirodeniile peste gulie si se amesteca bine. Se mai poate pune si praf de ceapa sau usturoi sau ulei presat la rece (dar eu nu am pus si au iesit buni "cartofii"). Pofta buna!

4 comentarii:

  1. unde e gulia ca nu o vad ?..nu te supara dar nu mai scrie ca , cartofii prajitii sunt o sanatate. Este total gresit .Orice aliment saturat si imbibat in ulei duce la obezitate ..spun ptr ca mama mea in tineretile ei manca , cartofi prajiti acum este obeza are 130 de kg .Un doctor foarte bun care lucreaza in Anglia plecat acolo i-a spus ca datorita faptului ca a mancat foarte multi cartofi prajiti si-a dat glanda peste cap si intreg metabolismu..trebuie sa ai un regim ponderat si echilibrat .. Este gresit ..sterge acest articol ..deschide un topic cu salata de varza sau lactate sau orice alt-ceva ca fiind o mancare sanatoasa dar nu cartofii si painea .Astea 2 trebuie scoase 80 % din meniul nostru daca vrem sa avem o viata sanatoasa..Sanatate multa !

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Admin! Daca ai fi citit cu atentie acest articol ti-ai fi dat seama ca nu este vorba deloc despre cartofi prajiti! Este vorba despre gulie taiata pai, neprajita, cruda, amestecata cu sare de mare, piper, boia si fulgi de drojdie. Ideea era ca se poate face orice mancare sub forma cruda, raw vegana, chiar si cartofii prajiti!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si din moment ce nu vezi gulia inseamna ca am reusit suta la suta! :)

    RăspundețiȘtergere