EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

miercuri, 31 martie 2010

REGULI PT. O DIGESTIE OPTIMA

REGULI PT. O DIGESTIE OPTIMA

CONSERVAREA ENERGIEI PRIN PROCESUL DE DIGESTIE ESTE CHEIA VINDECARII ORICAREI BOLI. Energia este factorul cel mai important in recastigarea sanatatii, aceasta trebuie conservata cu orice pret, nu irosita pe digestie.

INCEPETI MASA CU ALIMENTELE CELE MAI BOGATE IN APA.

MESTECATI FOARTE BINE MANCAREA INAINTE DE A O INGHITI. Absorbtia, asimilarea si utilizarea nutrientilor din alimente se face la nivel molecular. Cu cat este mai lichida mancarea cu atat absorbtia se face mai repede si mai eficient. Smoothie-urile se fructe sau legume sunt cea mai buna metoda de a lichidifia mancarea. Blenderul este cea mai importanta ustensila electrocasnica din bucataria mea. O salata lichida se digera in 15-20 minute, pe cand o salata normala in 30-60 minute. Cu cat digestia se face mai repede, cu atat mai multa energie se conserva pt. vindecare.

CAND MANCATI ATENTIA AR TREBUI SA FIE 100% LA GUSTUL MANCARII.

VARIETATEA ESTE BUNA, PE TERMEN MAI LUNG!!! LA O MASA NU!!! INCERCATI SA MANCATI CAT MAI PUTIN DIVERSIFICAT IN CADRUL ACELEASI MESE.

EVITATI SA BETI APA SAU ALTE LICHIDE IN TIMPUL SAU DUPA MESE.

NU MANCATI FRUCTE CRUDE, PROASPETE SAU USCATE IMEDIAT DUPA INGERAREA UNOR MANCARURI GATITE. Asteptati cel putin 30 minute.

NU MANCATI NICIODATA FRUCTE DULCI SAU USCATE CU SAU DUPA PROTEINE CONCENTRATE.

Cititi mai multe despre digestie si combinarea optima a mancarurilor pe pagina

http://sanatateangi.blogspot.com/p/food-combining.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu