EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

miercuri, 31 martie 2010

PIURE CU SOS VERDE



PIURE DE CARTOFI CU SOS DE SPANAC


Ingrediente:

2-3 cartofi mari
3-4 catei usturoi
3 pumni spanac
sare de mare
1 lg ulei presat la rece

Preparare:

Cartofii se curata, se taie cuburi, se fierb, se scurg, se zdrobesc si se amesteca cu uleiul si sare dupa gust.
Spanacul (sau pot fi si altfel de frunze) se spala, se blenduieste cu un pic de apa, se adauga usturoiul pisat si sare dupa gust.
Se pot servi separat sau se pot amesteca piureul cu sosul si atunci rezulta un piure verde, dar foarte bun la gust!!!!!

Mi-era dor de cartofi si nu puteam sa-i mananc cruzi asa ca mai facem exceptii (dar cat mai sanatoase!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu