EAT WHOLE FRESH RIPE RAW ORGANIC PLANT-BASED FOODS ;-)

Consultati si paginile informative de mai jos!

miercuri, 17 martie 2010

Mini prajitura cu morcovi cu mousse de ciocolata

Mini praji de morcovi cu mousse de cioco

Ingrediente pt. blat:

6 morcovi
1 cana fructe uscate
50g fulgi grau
2 lg cocos
scortisoara si nucsoara

Ingrediente pt. mousse:

1 avocado
1 cana curmale
2 lg miere
cacao sau roscove cat vreti voi
esenta vanilie

Preparare blat:

Fulgii de grau (sau orice altfel de fulgi) se macina la robot. Se adauga fructele uscate (eu am folosit pere si curmale) si se proceseaza. Din morcovi se face suc iar pulpa ramasa se adauga la compozitia de fulgi si fructe intr-un castron. Se adauga cocosul si condimentele si se omogenizeaza. Se fac forme de mini prajituri cu mana sau cu o forma.

Preparare mousse:

Curmalele inmuiate (timp de cam 20 min sau pana se rehidrateaza) se dau la robot impreuna cu mierea si vanilia. Avocado se paseaza cu furculita intr-un castron si se adauga in robot si se proceseaza doar un pic. Se adauga cacaoa sau pudra de roscove ( eu am pus multa sa iasa ciocolata neagra) si se omogenizeaza. Daca e prea groasa compozitia mai puteti adauga apa de la curmale. Mousse-ul se pune deasupra prajiturii si se orneaza cu cocos. Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu